10 טריקים פסיכולוגיים כדי לגרום ללקוחות לקנות ממך וביותר כסף!

פסיכולוגיית מכירות היא נשק סודי – אך רוב האנשים לא מצליחים להשיג אותו. הנה 10 מה"טריגרים" הפסיכולוגיים הטובים ביותר שלנו שתוכלו להשתמש בהם בחנות שלכם היום כדי להגדיל את המכירות וההמרות.

הקמתם אתר מסחר לחנות הפיסית שלכם, או שאולי אתם עושים דרופשיפינג.

עיצוב, ניתוח נתונים ומשפכי שיווק הם חשובים אבל כמה ממכם משתמשים בעקרונות פסיכולוגיים פשוטים אך עוצמתיים שיכולים להגדיל את המכירות שלכם בקלות בעשרות אחוזים כמעט בלי השקעה כספית נוספת? אני מתאר לעצמי שלא הרבה…

אז בפוסט הבא אני הולך לתת לכם יתרון רב עוצמה שהמתחרים שלכם לא מכירים ולא משתמשים בו. מי כן משתמש בו? החברות הגדולות בעולם כמו אמאזון, אליאקפרס, אי-ביי וכמובן גם חברות מקומיות כמו גולף, שופרסל ואחרים באתרי האינטרנט שלהם.

אלו 10 טריגרים פסיכולוגיים מוכחים מחקרית שגורמים ללקוחות להמיר בשיעור גבוה יותר ולהוציא יותר כסף.

לדעת על 10 העקרונות האלה זה ממש כמו להחזיק נשק סודי.

הטריגרים מתרכזים בסיבות שאנשים בוחרים ללחוץ על מודעות מלכתחילה ויעבדו עם חנות שופיפיי, ווקומרס,אמזון, אליאקפרס ובעצם כל אתר מקוון שאתם מוכרים שם מוצרים של אנשים אחרים או מוצרים שלכם.

טריגר מס' 1: לעורר לקוחות לקנות על ידי מתן משהו בחינם

אני בטח לא אחדש לכם אם אומר שלתת ללקוח קופון הנחה של 20% יעודד אותו לקנות ממך כדי לנצל את המחיר המוזל.

אבל זו לא הסיבה היחידה.

כשאנחנו נותנים ללקוחות קופון הנחה, במיוחד אם הם לא ציפו שזה ירגיש כמו מתנה אישית, אנחנו מפעילים את הנורמה החברתית של הדדיות.

הנורמה של הדדיות היא פשוטה: כשמישהו עושה בשבילנו משהו נחמד אנחנו חשים מחויבות עמוקה, אפילו אם לא מודעת להחזיר לו טובה.

דוגמה: שכן עזר לך להתניע את האוטו שנתקע, אתה תרגיש מחוייבות לעזור לו אם הוא יתקע בלי חלב למשל.

חובה זו היא חזקה מאוד ויש לכך גם הוכחה מחקרית.

בשנת 1976 סוציולוג בשם פיליפ קונץ עשה ניסוי[1]. הוא שלח בדואר כרטיס חג המולד בכתב ידו שלו ושל משפחתו ל-600 זרים אקראיים. למרות שלא הכירו אותו, כמעט 200 מהם שלחו לו כרטיס ברכה חזרה.

ואכן, אנחנו רואים חברות משתמשות בעיקרון זה בכל מקום סביבנו:

למשל חברת מזרונים שנותנים לכם לנסות את המזרון בחינם בבית למאה ימים, בלי התחייבות. מה שקורה זה שכאשר 100 הימים האלה מסתיימים, רוב האנשים ירגישו לא נעים להחזיר את המזרון לחברה שהיתה כה נדיבה ונתנה להם להתנסות 100 ימים בחינם וללא התחייבות. הרוב ישמרו את המזרון אפילו אם הוא לא מוצא חן בעיניהם ב- 100%.

אז איך אתם יכולים ליישם את זה?

 ובכן, אם לדוגמא אתם מנהלים חנות דרופשיפינג משלכם, דרך ממש טובה לעשות זאת היא לתת קופונים מותאמים אישית בחנות שלך.

דרך אחת לעשות את זה היא להשתמש למשל בפופ-אפ שמעניק הנחה אקראית, או מותאמת לקטגוריית מוצר או סוג של גלגל מזל שכהמבקר לוחץ על כפתור, הוא מסתובב ונותן לו אחת מכמה הנחות.

הלקוח מקבל הנחות בלעדיות ונהנה מחוויה מהנה, כעת הוא מרגיש קצת יותר מחוייב אליכם וירצה להחזיר לכם טובה בצורת קנייה, אפילו שהוא לא מודע לכך.

עוד רעיון הוא למוכרי אליאקספרס, אמאזון ואחרים. כלול קופון הנחה במייל תודה ללקוח שרכש ממך או אפילו באריזת המוצר (אם זה דרופשיפינג תגיע להסדר כלשהו עם הספק), הוא לא יצפה לזה וזה יגדיל את הסיכוי שיקנה ממך שוב.

טריגר מס' 2: השתמשו בסקרנות כדי להניע תנועה ומעורבות שיהפכו ליותר מכירות

הסקרנות לא רק הרגה את החתול, כמו שאומר הפתגם הידוע, אלא גם גורמת לנו להקליק על מודעות, להכנס לאתרים וללחוץ שם על כפתורים (זהו שלב המעורבות החשוב) ולפתוח מיילים שאתם שולחים להם עם שורת נושא מסקרנת.

 נספר לכם על ניסוי שנערך על סקרנות ואחרי זה נראה איך אנחנו יכולים לנצל זאת להגביר את המכירות.

בשנת 2009 ערך כלכלן התנהגותי בשם קולין קאמרר ניסוי שבו הוא חיבר 40 סטודנטים לסורק מוח ושאל 40 שאלות טריוויה. החל מקלות ועד קשות.

הנבדקים התבקשו לעשות 3 דברים: 1. לחשוב בשקט מה הם חשבו שהתשובה לשאלה הייתה 2. לרשום כמה הם בטוחים בתשובה שלהם 3. לרשום כמה הם סקרנים לדעת את התשובה לשאלה.

המחקר מצא שסקרנות זה כמו עקומה בצורת U. כשאנחנו לא יודעים כלום על משהו, אנחנו לא מאוד סקרנים. כשאנחנו יודעים קצת על משהו אנחנו נעשים מאוד סקרנים. ככל שאנו יודעים יותר מעבר לכך, כך אנו פחות סקרנים.

אז איך זה יכול לעזור לנו?

פופ-אפ שקופץ עם גלגל מזל הוא דוגמא טובה לכך. אנחנו יודעים שאנחנו יכולים לזכות באחת מהאפשרויות אך לא יודעים איזו, ולכן יש סיכוי טוב יותר שהסקרנות תניע אותנו להשאיר מייל כדי לסובב את הגלגל הוירטואלי.

עוד דוגמא היא בניסוח שורת נושא למייל. נגיד שאנחנו רוצים שיכתבו לנו ביקורת חיובית על מוצר שמכרנו. במקום לרשום משפט כמו: "היי, האם אתה מוכן לרשום לי ביקורת על מוצר ___ שקנית מאיתנו", אפשר לרשום: "היי, יש לי טובה קטנה לבקש ממך", משפט שמעורר סקרנות ויגרום ליותר אנשים לפתוח את המייל.

 דוגמא נוספת לשימוש בסקרנות יכולה להיות בסרטונים קצרים. נגיד שאנחנו מוכרים מוצר מיוחד לאימון שרירי הבטן. אז במקום להראות איך משתמשים במוצר ישר, אפשר להראות את המוצר, לומר למה הוא משמש, אבל לא איך הוא עושה זאת, וכך לגרום לאנשים להקליק כדי לראות את סרטון ההדגמה המלא ויגביר את הסיכוי שירכשו.

טריגר מס' 3: צור קנאה עם ביקורות של לקוחות

למה לדעתכם זה רעיון טוב לעודד לקוחות להשאיר ביקורות בדף המוצר?

התשובה הברורה היא שזה מספק הוכחה חברתית ללקוחות פוטנציאליים שרואים שלקוחות אחרים מרוצים מהמוצר ועכשיו הם סומכים עליכם יותר.

אבל יש סיבה נוספת שחשוב להכיר. קנאה!

בדיוק כמו שכאשר אנחנו רוצים מכונית יותר טובה משל השכנים שלנו, או טלויזיה גדולה יותר משל החברים, והרבה פעמים אנחנו נעשה הכל כדי לקנות אותה, כך באותה מידה קורה גם כשאנחנו רואים אנשים אחרים נהנים ממוצר.

חוץ מסוג של הוכחה חברתית, אנחנו גם מקנאים, אפילו באופן תת מודע, ורוצים גם את המוצר כדי שגם אנחנו נהנה.

בקיצור, אנחנו רוצים את אותם היתרונות בחיים שלנו.

וזה מה שעושות ביקורות חיוביות על מוצרים. זה מראה איך אחרים נהנים מהמוצר, וגורם לגולש לקנא ולרצות גם להנות ולקבל את אותם יתרונות.

אם יש לכם חנות שופיפיי, ווקומרס, מג'נטו, ואפילו אם אתם מוכרים דרך פייסבוק ופלטפורמות אחרות , סטמפד היא  דרך מצוינת לעשות זאת.

מדובר באפליקציה לחנות שלכם ששולחת אוטומטית ללקוח אימייל, ומבקשת ממנו להשאיר ביקורת.

ואם יש לכם חנות של אמזון, זה גם חיוני לקבל כמה שיותר ביקורות ובשביל זה יש כלים אוטומטיים שעובדים עם אמאזון ושולחים אימייל אוטומטית ללקוח עם בקשה להשאיר ביקורת. דוגמא לכלים שעושים זאת ויותר הם ג'ונגל סקאוט , פידבקויז או סייגמיילר ואחרים, שחלקם מציעים גם מסלול התחלתי ללא עלות לניסיון.

טריגר מס'.4 השתמש בתמונות ותיאורים ליצירת רגשות אצל הלקוח

הרבה אנשים שמנסים למכור דברים באינטרנט נוקטים בגישה יבשה מאוד לשיווק. הם מדברים על התכונות של המוצר. עמידות, חומרים, צורה, גודל וכדומה.

אבל מה שמוכר זה רגשות, ורק אחר כך בא הרציונל שמצדיק את הקנייה עם התכונות היבשות של המוצר.

אם למשל אתם מוכרים קמין חימום, אז במקום לדבר על גודל, חומרים שמהם הוא מיוצר או הספק חשמלי (במידה ומדובר בקמין חשמלי), דברו על הכיף שכל המשפחה יושבת מסביב לקמין, האווירה הנעימה שהוא מייצר וכדומה.

ואז במקום תמונה של הקמין עובד, הרבה יותר אפקטיבי יהיה תמונה של משפחה יושבת מול הקמין בתאורה חמימה, מבלים ומדברים זה עם זה.

או אם אתם מוכרים את התג החכם של אפל שמדביקים לחפצים שונים כדי לאתר אותם, אז במקום לתאר את הטווח שלו ואת השימוש בצורה יבשה, תחשבו על סיפור מקרה, למשל, חיפוש האוטו בחניון.

אז תוכלו להתחיל את תיאור המוצר במשפט: "נכון שאתם שונאים שאתם חוזרים מבילוי ומחפשים את האוטו בחניון הענק וממש נאבדים שם…"

אפשר גם להוסיף סרטון קצר שממחיש מישהו עמוס שקיות מחפש, מתוסכל את האוטו בחניון, מול מישהו אחר שמוצא אותו במהירות ובקלות באמצעות התג החכם.

ודוגמא אחרונה הנה טבעות נישואין. תמונות מושקעות של טבעת יהלום גם ברזולוציה הכי גבוה, לא תיתן את האפקט של תמונה או סרטון של הצעת נישואין כשבסופה רואים את הטבעת על האצבע של הכלה לעתיד, כשברקע נוף מרהיב של שקיעה.

בקיצור, חוסר רגש מוביל לאדישות ואדישות מובילה לחוסר מוטיבציה לקנות.

טריגר מס' 5: השתמש בתמונות כדי להמחיש את השימוש במוצר לעזור ללקוחות לדמיין איך הם ישתמשו ויהנו ממנו

אם אתם מנהלים חנות מקוונת, אל תכלול רק את התמונות הבסיסיות של המוצר על רקע לבן או אפילו צבעוני בלבד. במקום זאת, חפשו תמונות שהספק סיפק שמציגות זאת בהקשר של החיים האמיתיים. ואם לספק אין כאלה, שקלו לקנות מוצר בדיקה ולצלם תמונות משלכם. אותו דבר חל על אם אתה מוכר באמזון, אליאקספרס ועוד.

תמונות הן החלק החשוב ביותר בדף המוצר שלך. אמזון בדקה זאת ומצאה שתמונות הן גורם ההמרה מספר אחד.

ככה אתם ממחישים ללקוח הפוטנציאלי והוא יכול לדמיין לעצמו איך הוא משתמש במוצר וכך יש סיכוי גבוה הרבה יותר שהם יקנו אותו.

מה יותר מגרה את בלוטות הקנייה והרוק?

ספל קפה ריק, אפילו על רקע של שולחן עץ

ספל קפה ריק

או ספל קפה מלא בהפוך טעים עם קצפת:

ספל קפה הפוך עם קצפת

ואולי אתם משווקים מזון טבעי לכלבים? אז מה יהיה יותר משכנע: תמונות גנריות של אריזות המותג, או כמה כלבים חמודים נהנים ממנת מזון טבעית לכלבים? התשובה ברורה.

טריגר מס' 6: השתמשו בעיגון מחירים כדי לדחוף את המחירים גבוה יותר ולהגדיל מכירות

כאשר אנחנו באים לקנות מוצר, אנחנו לא תמיד יודעים עליו מספיק ואנחנו מחפשים מידע כדי שנוכל להחליט.

מה שגילו זה שכל פיסת מידע יכולה להספיק וגם מחיר זה מידע.

אבל מה קורה אם יש סוג אחד של מוצר עם מחיר? איך נדע אם זה יקר או זול? וכאן בא עיקרון היחסיות, לא של אלברט איינשטיין, אלא של המחירים.

אלא שהשם כאן הוא לא עיקרון היחסיות אלא עיקרון עיגון המחירים.

אז איך אנחנו יכולים להשתמש בעיגון מחירים כדי לדחוף את הגולש לקנות מאיתנו, ולפעמים גם במחיר גבוה יותר ממה שהיה קונה ללא שימוש בעיגון?

  1. הדרך הראשונה והפופולרית היא פשוט לשים מתחת למוצר שני מחירים, אחד המחיר הרגיל, עם קו עליו ולידו את המחיר החדש, הנמוך יותר. וכך יש לצרכן המתלבט אינדיקציה שהמחיר זול יותר מבדרך כלל, דבר שיעזור לו להחליט.
  2. הדרך השנייה היא לגבי שירות שאתם מספקים .במקום לרשום כמה עולה שעת ייעוץ למשל, רשמו כמה עולה שעת ייעוץ ממוצעת בתחום שלכם ולידה את המחיר שלכם. ככה נתתם לגולש המתלבט מידע שיעזור לו להחליט.
  3. הדרך השלישית מתחלקת לשתי צורות עיקריות:

א. הראשונה היא להציב שני מוצרים דומים אחד ליד השני, כאשר כל אחד עם מחיר שונה. אם לדוגמא הלכתם לסופר וראיתם שתי אריזות פסטה, אחת של אסם ואחת של המותג של הרשת, נגיד רמי לוי, כאשר המחיר של רמי לוי זול יותר. סיכוי טוב שתקנו את הפסטה של רמי לוי וגם תרגישו שחסכתם כמה שקלים ברכישה. עכשיו דמיינו שבאותו מדף בסופר היה רק את המותג של רמי לוי, מן הסתם היה לכם יותר קשה להחליט האם לקנות, ואם אתם צריכים פסטה אולי הייתם קונים פחות כי לא הייתם בטוחים לגבי הפסטה ואין לכם השוואת מחיר שתעזור לכם.

ב. השנייה היא להציב 3 אופציות מהזולה ביותר, האמצעית והפרימיום. מחקרים הראו שזאת הדרך היעילה ביותר להגדיל מכירות ולקבל מחיר גבוה יותר.

בניסויים שערכו מצאו שרוב האנשים יבחרו באופציה האמצעית שהיא לא הכי יקרה אבל גם לא הכי זולה, אחוז קטן יבחר באופציה הזולה, וכ- 10% שנוטים תמיד לחשוב שיקר יותר הוא טוב יותר יבחרו את הפרימיום.

למה זה עובד? כי פסיכולוגית האופציה האמצעית זולה בהשוואה לאופציה היקרה, אבל אנשים יניחו שהיא איכותית יותר מהאופציה הזולה. זו הפשרה הנוחה וזה עוד דוגמא לעיגון מחיר.

וכך, במקום להסתכן שאנשים לא יחליטו ויעזבו את האתר שלכם כאשר קשה להם להחליט בין כמה אפשרויות, או שהם לא מכירים את המוצר מספיק עזרנו להם להחליט, ועוד לבחור את האופציה האמצעית ולא הזולה ביותר.

כי תחשבו, כסא למטבח ב -200₪ הוא זול או יקר? ואם יש לכם כסא למטבח ב- 500₪, כסא ב -200₪ וכסא ב- 99₪, האם עכשיו כסא ב- 200₪ לא נראה יותר אטרקטיבי?

יישום לחנות דרופשיפינג:

וודאו שלא כל המחירים שלכם מוגדרים להיות באותו המחיר. אסור שכל פריט בחנות שלך יהיה $9.95, ואם אתה מוכר באמזון, לעתים קרובות אסטרטגיית התמחור הבטוחה ביותר היא לתמחר את הפריטים שלכם איפשהו באמצע בין המתחרים שלך.

אל תהיו האפשרות הזולה ביותר, כי אז תתפסו כפחות איכותיים, אך אל תהיו היקרים ביותר.

טריגר מס' 7: תדאגו שתהיה לפחות תמונה אחת של המוצר עם פנים אנושיות

בדומה לטריגר מס' 4, טריגר זה משתמש בבני אדם – במיוחד בפנים – כדרך להגדלת מכירות.

הניסוי הבא הפתיע אותי [2].

חב' מדליה אומנות (Medalia Art) הנה גלריית אומנות און-ליין שמוכרת ציורים ויצירות של אומנים קאריביים וברזיליים מפורסמים. הם החליטו לעשות מבחן A/B שבגדול אומר שהם שינו אלמנט אחד בדפי מכירה ובדקו אחד מול השני מה יצר יותר מעורבות אצל הגולשים.

בחלק מהדפים הם שמו תמונות של היצירות וקיבלו אחוז מעורבות של 8.8%, ואילו בחלק מהעמודים הם שמו תמונות של האומנים עצמם וקיבלו אחוז מעורבות של 17.2%, עליה של 95%!

ולמה זה חשוב שהם מפגינים יותר מעורבות באתר שלכם? כי שככל שהלקוח הפוטנציאלי יהיה יותר באתר שלך, כך גדל הסיכוי שגם ירכוש.

מחקר נוסף שנערך עם פרצופים של אנשים יעניין את אלה שיש להם אתרים חדשים או שהם עדיין לא מוכרים (אז אם מישהו מקוקה קולה או זארה נמצא כאן, הוא מוזמן לעבור לטיפ הבא J).

המחקר בדק האם פנים אנושיות יצרו יותר אמון באתר אליו הגיע הגולש ומצא שאם מדובר באתר שהגולש לא מכיר ולא בוטח בו, אז פרצופים אנושיים יעזרו לבנות אמון, אך אם לעומת זאת הגולש כבר מכיר את האתר ויש בו אמון בו, אז פרצופים אנושיים לא יועילו ולא יזיקו.

בניית אמון עם לקוחות פוטנציאליים הוא אחד האתגרים שעמם מתמודדים מוכרים וחנויות חדשות, ולכן עליכם לנצל כל יתרון כדי ליצור אמון בקלות ובחינם.

וכך פרצופים אנושיים מועילים לכל אתר ולאתרים ועסקים חדשים אפילו יותר: גם הגדלת מעורבות וגם הגדלת אמון.

 אז אם אתם מבצע דרופשיפינג מאליאקספרס או אמאזון למשל ואין לכם תמונות עם פרצופים אנושיים, שקלו לרכוש מוצר לבדיקה ולעשות תמונות משלכם.

חשוב לציין שתמונות של אנשים אמיתיים יהיו הרבה יותר אפקטיביות ותמונות מבנק תמונות של דוגמנים ושחקנים יהיו פחות יעילות, אבל עדיין עדיפות מכלום.

טריגר מס' 8: כאב מניע יותר מהנאה

גם אתם סובלים מדחיינות? אתם לא לבד ואפשר לנצל את זה לטובתכם. איך? המשיכו לקרוא וגלו.

כבר אמרנו שכאשר רוב האנשים מנסים למכור מוצר באינטרנט הם פשוט מפרטים את התכונות השונות, וכמובן שזו טעות ענקית.

צריך להסביר כיצד המוצר הזה משפר ומועיל לחייו של מישהו ואפילו להמחיש זאת.

אבל מה עדיף? התמקדות באיך מוצר מוסיף קצת הנאה לחייו של מישהו או התמקדות באיך המוצר פותר בעיה?

מחקרים מצאו כי בדרך כלל אנשים מונעים יותר על ידי הימנעות מכאב לטווח קצר, אפילו שולי יחסית, על חשבון הנאה לטווח קצר ולטווח ארוך.

זו הסיבה שכולנו סובלים מדחיינות, או במילים אחרות "למה לעשות היום מה שאפשר לעשות מחר".

הסלידה שלנו מכאב, אי נעימות או סתם עשיית משהו שלא בא לנו היא אמיתית וחזקה מאוד, אז איך אפשר לנצל זאת?

פשוט:

בתיאור המוצר תתמקדו בכאב שהוא פותר, אפילו אם זה משהו קטן.  אז אם לדוגמא אתם מוכרים נתב קטן ונייד שמספק ווי-פיי במקומות ציבוריים, אז במקום להתמקד במהירות הגלישה, בקומפטיות ובנוחות שלו, התמקדו בסכנה של גלישה מווי-פיי ציבורי (האקרים וגניבת מידע) ובאיטיות הגלישה מווי-פיי ציבורי שפתוח לכל.

או אולי אתם משווקים חותך בצל לריבועים. אז התמקדו בכמה זה מתסכל שמנסים לחתוך בצל והכל מתפזר, או שיש בצל חריף שגורם לדמעות. וזאת במקום להתרכז בכמה כיף שאפשר לחתוך בצל במהירות ובקלות עם הגדג'ט המהפכני.

כמובן שאם המוצר שלכם לא פותר שום בעיה אז תתמקדו בכיף ובהנאה שבו.

אז אם אתם משווקים ספלי קפה עם הדפסה אישית לפי תמונות ששולחים לכם אז פשוט דברו על הכיף וההנאה מלשתות מספל קפה עם תמונות מאנשים וזכרונות יפים.

אומנם, הכאב הוא המניע הגדול ביותר שלנו, אבל הרדיפה אחרי ההנאה היא עדיין מניע חזק.

טריגר מס' 9: צרו אויב משותף

במשפט אחד מדובר ביצירת מציאות של "אנחנו נגד הם" מול מתחרים שיש לך. פשוט תסתכלו על השוק או הנישה שבה אתם מוכר: מי האויב המשותף שיכול להיות? זהה מי הם והצב את המוצר שלך מולם.

 זוהי טקטיקה שיווקית די נפוצה ויעילה.

אז אם למשל אתם מאמני כושר, האוייב המשותף שלכם ושל הלקוחות יכול להיות רשתות הכושר הגדולות שרק רוצות את הדמי מנויי החודשיים בלי יחס אישי ובלי אכפתיות האם בכלל מנצלים את המנוי.

אם אתם מוכרים מזון טבעי לחיות, אז האויב המשותף יכול להיות חברות המזון הגדולות לכלבים.

הרווח כאן הוא כפול, גם מייצרים אויב משותף שמאחד אותכם עם הגולש ומגביר את הסיכוי שיקנה ממכם, וגם נותן זווית מעניינת למודעות פרסום שלכם.

טריגר מס' 10: נסחו את המחירים שלך כנמוכים

הטריגר הבא נשמע פשוט וברור מאליו אבל הוא אפקטיבי ביותר ואין לזלזל בו.

שאלה: למה לדעתכם מבצעי משלוח חינם עובדים כל כך טוב.

ובכן, יש הרבה סיבות אבל אחת מהם שקשורה לטריגר 10 היא היכולת להשתמש במילה "חינם".

אבל גם מילים אחרות שימזערו את המחיר יהיו אפקטיביות:

אז אם למשל יש אצלכם דמי משלוח של קבועים של 12 ש"ח, אז במקום לרשום: "כולל דמי משלוח של 12₪", רשמו: "כולל דמי משלוח של רק 12₪" או "כולל דמי משלוח של 12₪ בלבד"

 כשאתם מדגישים עד כמה המחירים שלך נמוכים באמצעות מילים כמו "רק" ו"בלבד", ההמרות והמכירות תמיד גדלות.

בקיצור, אל תפחדו למזער ולהקטין את המחיר שלכם באמצעות הוספת מילים אלו ואחרות.

רוצים שאעזור לכם לקדם את העסק שלכם בפייסבוק, אינסטגרם או גוגל?

השאירו פרטים ואחזור אליכם

יצירת קשר

מקורות
[1] npr: תן וקח – איך חוק ההדדיות קושר אותנו
[2] האם פנים אנושיות מגדילות המרות באתר?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *